iconsDe meeste bedrijven zijn opgericht vanuit een bepaalde visie en met een doelstelling. In de loop van de jaren kun je die visie kwijtraken, of erachter komen dat je je doelstellingen niet haalt. Het lijkt wel of de bevlogenheid van vroeger is verdwenen, of dat je alleen nog maar heel hard werkt, maar niet meer precies weet waarvoor. Op zo’n moment heb je iemand nodig die met een frisse blik naar je organisatie kijkt en je weer in contact brengt met je basis. Tijd voor Jorinpact!

Organisaties veranderen snel

De wereld verandert snel. Organisaties ook. De technologische ontwikkelingen gaan snel en het verandertempo neemt toe. Strategieën en planningen zijn al achterhaald voordat ze bekend zijn. Veel gevraagde en solide producten en diensten worden opeens overbodig door startups en slimme apps. Voor snelle en opkomende bedrijven is dit het walhalla, voor grote bedrijven neemt de complexiteit toe. Het resultaat: grote bedrijven slaan op tilt door disruptieve innovaties.

De vraag is dus: hoe bouwen we een organisatie die wendbaar is, snel kan schakelen en ook nog voldoet aan de klantverwachting?

Vragen durven stellen

Jorinpact durft de juiste vragen te stellen om erachter te komen waar het probleem zit. Wat was je oorspronkelijke visie? Wat wilde je bereiken? En hoe sta je daar nu in? Jorinpact stelt vragen en gaat pijnpunten daarbij niet uit de weg. Jorinpact  hanteert geen standaardstrategie, maar werkt vanuit jouw specifieke situatie. Elke situatie is anders en vraagt dus om een andere aanpak. Jorinpact luistert, analyseert en komt er samen met jou achter waar het probleem zit. En dan blijkt de oplossing vaak voor de hand te liggen.

Flexibiliteit en wendbaarheid

Grote organisaties zijn gebaat bij flexibiliteit en wendbaarheid. Jorinpact ziet precies wat er op elk moment van een veranderingsproces nodig is om ervoor te zorgen dat je resultaat haalt met je medewerkers. Welke structuren horen er bij een wendbare organisatie? En welk type leiderschap? Past de huidige inrichting daar nog wel bij? Welke keuzes maak je? Op welke trends ga je in en welke laat je lopen? Hoe vergroot je de impact? Jorinpact kijkt met een frisse en creatieve blik naar jouw organisatie en zet samen met jou de mogelijkheden op een rij.

Jorinpact werkt samen met:

Jorinpact durft alle vragen te stellen, pijnlijk of niet.’

B3a-organisatie-advies-2

Wat kan Jorinpact voor jouw organisatie doen?