icons-4Op zoek naar een interim-manager die niet zozeer op de winkel moet passen, maar het lef heeft om problemen aan te pakken en knopen door te hakken? Dan ben je bij Jorinpact aan het juiste adres. Jorinpact analyseert en gaat direct aan de slag om jouw organisatie de boost te geven die nodig is om verder te komen. Handen uit de mouwen!

Jorinpact hakt knopen door

Loop je tegen problemen aan die je niet zelf kunt oplossen en heb je iemand nodig die de leiding neemt? Ben je bereid om een andere aanpak te proberen en kun je tegen een beetje tegengas? Dan is Jorinpact je gedroomde interim-manager. Jorinpact zorgt voor impact op locatie door meteen de regie te nemen en knopen door te hakken. Zodat je afdeling of bedrijf gauw weer draait zoals jij dat wilt.

Jorinpact bij reorganisatie

Gaat er een grote verandering in je organisatie plaatsvinden? Of zijn er problemen omdat er door een vorige manager wanbeleid is gevoerd? Dan is Jorinpact er om ter plekke het roer over te nemen en de stappen te zetten die nodig zijn om je organisatie niet alleen succesvol door deze periode te loodsen, maar er ook sterker uit te laten komen.

Jorinpact werkt samen met:

hoofdbanner-jorinpact

‘Bereid een andere aanpak te proberen? Dan moet je Jorinpact hebben. Innovatie en verandering leiden altijd tot groei.’

Wat kan Jorinpact voor jouw organisatie doen?