icons-7Lukt het je niet om die ene medewerker aan het werk te krijgen? Of loop je bij je werk steeds weer tegen dezelfde hindernissen aan? Dan kan Jorinpact helpen. Met persoonlijke coaching hervind je je persoonlijke kracht. Jorinpact kijkt samen met jou naar jezelf. Dat kan confronterend zijn, maar levert altijd veel op. Het inzicht dat je krijgt, is namelijk nodig om te groeien.

 

Herken Your Impact

Impact maken doe je altijd als je ergens binnenkomt, of er nu weinig of juist heel veel gebeurt. Het is de kunst om je bewust te worden van hoe jij overkomt op anderen. Jorinpact geeft je inzicht in je kwaliteiten, geeft je handvatten om aandacht aan je team te schenken, ook als je weinig tijd hebt. Jorinpact leert je scherper te coachen, zodat je individuele of teamprestaties kunt verbeteren. Samen met jou zoekt Jorinpact naar manieren om sneller in te spelen op veranderingen.

Jij staat centraal

Jorinpact luistert naar jouw persoonlijke vraag. Er is geen standaardoplossing, want iedereen is immers anders. Heb je bijvoorbeeld moeite met grenzen stellen en ‘nee’ zeggen? Dan komt Jorinpact met duidelijke opdrachten en oefeningen, die van toepassing zijn op jouw specifieke situatie. Je gaat zelf aan de slag, en krijgt feedback en tips, zodat we je leerproces in de gaten kunnen houden.

Je zwakte is juist je kracht

Uiteindelijk draait het erom dat je je eigen valkuilen leert herkennen, en leert hoe je die kunt omzeilen. Niemand is perfect, iedereen heeft zijn zwakke plekken. En het feit dat jij die zwakke plekken wilt leren herkennen en ermee aan de slag wilt, toont juist je kracht. Want alleen door kritisch naar jezelf te kijken en bereid te zijn om bepaalde patronen te veranderen, kun je persoonlijke ontwikkeling realiseren.

Groeien met vallen en opstaan

Valkuilen omzeilen is natuurlijk het mooiste. Maar ben je toch weer in die valkuil gelopen? Dan heb je van Jorinpact geleerd om te kijken naar wat er gebeurd is, om de situatie te analyseren en om te bepalen hoe je het probleem kunt oplossen. Want een valkuil is nooit te diep om er snel weer uit te komen. Het is een cliché, maar echt: alleen door fouten te maken, leer je.

pauw 2

‘Ken je je eigen zwakte? Dan ken je ook je kracht.’

Ik heb behoefte aan groei!