Een frisse blik

De meeste bedrijven zijn opgericht vanuit een bepaalde visie en met een doelstelling. In de loop van de jaren kun je die visie kwijtraken, of erachter komen dat je je doelstellingen niet haalt. Het lijkt wel of de bevlogenheid van vroeger is verdwenen, of dat je alleen nog maar heel hard werkt, maar niet meer precies weet waarvoor. Op zo’n moment heb je iemand nodig die met een frisse blik naar je organisatie kijkt en je weer in contact brengt met je basis. Tijd voor Jorinpact!

 

Wil je weten hoe?

Weer terug het zadel in.

Vragen durven stellen

Jorinpact durft de juiste vragen te stellen om erachter te komen waar het probleem zit. Wat was je oorspronkelijke visie? Wat wilde je bereiken? En hoe sta je daar nu in? Jorinpact stelt vragen en gaat pijnpunten daarbij niet uit de weg. Jorinpact  hanteert geen standaardstrategie, maar werkt vanuit jouw specifieke situatie. Elke situatie is anders en vraagt dus om een andere aanpak. Jorinpact luistert, analyseert en komt er samen met jou achter waar het probleem zit. En dan blijkt de oplossing vaak voor de hand te liggen.

Organisaties veranderen snel

De wereld verandert snel. Organisaties ook. De technologische ontwikkelingen gaan snel en het verandertempo neemt toe. Strategieën en planningen zijn al achterhaald voordat ze bekend zijn.  Voor snelle en opkomende bedrijven is dit het walhalla, voor grote bedrijven neemt de complexiteit toe. Het resultaat: grote bedrijven slaan op tilt door disruptieve innovaties.

De vraag is dus: hoe bouwen we een organisatie die wendbaar is, snel kan schakelen en ook nog voldoet aan de klantverwachting?

Flexibiliteit en wendbaarheid

Daarom zijn grote organisaties gebaat bij flexibiliteit en wendbaarheid. Jorinpact ziet precies wat er op elk moment van een veranderingsproces nodig is om ervoor te zorgen dat je resultaat haalt met je medewerkers. Welke structuren horen er bij een wendbare organisatie? En welk type leiderschap? Past de huidige inrichting daar nog wel bij? Welke keuzes maak je? Op welke trends ga je in en welke laat je lopen? Hoe vergroot je de impact? Jorinpact kijkt met een frisse en creatieve blik naar jouw organisatie en zet samen met jou de mogelijkheden op een rij.

 

Over Jorin

Ze adviseert ze al ruim 6 jaar bedrijven over leiderschap, strategiëen het creëren van draagvlak bij je populatie. 

Daarnaast

  • Is ze auteur van het boek: Help! Mijn team verzuimt.
  • is ze  bedenker van de BAAS-methode en eigenaar van Jorinpact.
  • Ze maakt zich ruim 6 jaar hard t voor groei in persoonlijk leiderschap bij voornamelijk teamleiders.
  • Sprak ze op het grootste kennisfestival van Nederland.
  • Was ze te gast bij een TV uitzending van RTL Z over ondernemerschap.
  • Gaf ze een inspiratiesessie bij de Klanterservice federatie over het voorkomen van verzuim.
  • Staat ze zelf met de poten in de klei als interimmanager.
  • Is ze voorzitter van Volleybalvereniging VC058 met rond de 400 leden.
  • Behaalde ze in 2015 haar MBA – entrepreneurship

Ze heeft meer dan 15 jaar ervaring opgedaan als leider bij diverse bedrijven, waar zij afwisselend verantwoordelijk was voor 500 – 1000  FTE. Door haar ervaring is ze schade en schande wijs geworden. Ze herkent waar het fout gaat weet ze snel tot de kern te komen.

Nieuwsgierig?
Of heb je interesse in mijn aanbod?

Neem gerust contact op.
info@jorinpact.nl  |   06 24 21 60 80

OUT OF THE BOX

Soms is er helemaal niet zoveel voor nodig om bedrijfsprocessen beter te laten verlopen. Een kleine verandering kan al wonderen doen. Alleen moet je er wél achter komen waar het knelpunt zit. En dan is een frisse blik wat je nodig hebt. Jorinpact krijgt elk probleem boven tafel. Hoe? Door te luisteren, te analyseren en mensen zélf oplossingen te laten aandragen. En soms is die oplossing veel dichterbij dan je dacht.

Jorin durft alle vragen te stellen, pijnlijk of niet.’

Werk samen aan samenwerken

Als je resultaten wilt behalen of verandering wil teweegbrengen, moet je met elkaar samenwerken. En dat betekent dus niet dat je allemaal op je eigen eilandje moet zitten, maar dat je actief met elkaar in gesprek bent en weet wat je van elkaar verwacht. Jorinpact gelooft erin dat je mensen in een team bij elke uitdaging moet betrekken door ze vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen te geven, en ze te vragen wat ze zelf kunnen toevoegen. De rol van managers is hierbij niet te onderschatten: met de juiste mindset hebben zij een enorme impact op de implementatie van de verandering.

Jorinpact werkt vanuit de behoeft van het team

Jorinpact zet mensen in hun kracht en maakt gebruik van hun waarden, ambities en talenten. En dat leidt altijd tot een duurzamere samenwerking. Zo vergroot je de effectiviteit van individuele medewerkers, je team en uiteindelijk je hele organisatie.

 

Dit zeggen mensen die eerder met Jorinpact hebben samengewerkt

Scherp als het moet

Jorin was voor ons een enorme buffer tussen verschillende organisaties waar een gap zat tussen organisatie, communicatie en beweging. Ze heeft een sterk empatisch vermogen, waardoor er bij ons een mooie beweging in gang is gezet. Ze zoekt in alle situaties naar het positieve. Tegelijkertijd blijft ze scherp als het moet.

Ijsbrand van der Molen, Centraal beheer

Ze liet mij nadenken

Jorin gaf mij altijd stof tot nadenken, waardoor ik gericht werken aan zaken die op dat moment speelde en waarin ik mij verder kon ontwikkelen. Ze deed dit op een hele open manier waarin ze mij veel complimenteerde en gerichte handvaten meegaf om mee te stoeien. Jorin is communicatief sterk. Ze liet mij nadenken en stuurde mij op een vertrouwelijke manier aan.

Arjan Punter, Centraal Beheer

“hands on”

Jorin beschikt over de kwaliteit je uit te dagen op de onderwerpen die er voor de organisatie toe doen. Halve antwoorden accepteert ze niet en ze is steeds op zoek naar de “stip op de horizon” i.p.v. de adhocratie van vandaag. Haar aanpak naar mensen is “hands on” en zelf het goede voorbeeld zijn.

Arie Westerhoff, ING

een smaakmaker aan de sprekerstafel

Jorin heeft voor Randstad gesproken op ons klant event met als thema ‘een 8+ klantbeleving, begint bij een 8+ beleving van je eigen medewerker’. Jorin was een smaakmaker aan de sprekerstafel. Met voorbeelden uit haar eigen carrière maakte ze het beeldend en bleven de gasten geboeid. Vanuit Randstad hebben de samenwerking met Jorin heel prettig ervaren, een kundige, professionele spreker. Een belangrijke succesfactor van de dag!

Jesse van Wonderen, Randstad

een waardevolle expertsessie

Jorin heeft een waardevolle expertsessie verzorgd voor de leden van de Klantenservice Federatie. Haar manier van kennis overdragen is zeer toegankelijk en de kennis is direct toepasbaar in de praktijk. De samenwerking met Jorin is uitermate goed verlopen.

Dorien Exalto, Klanten Service Federatie

Ik het prettig om met haar te sparren

Jorin liet ons vrij en ons onze eigen gang gaan. Daarbij stelde ze zeker kritische vragen, waardoor je telkens aan het denken wordt gezet. Verder vond ik het prettig om met haar te sparren. Ook heb ik steeds het gevoel gehad dat ze altijd vierkant achter ons stond. Ze heeft een mooie persoonlijkheid, denkt snel en is flexibel. Ze is een hele goede spreker voor groepen. Ze zorgt voor interactie en houd de aandacht zo vast. Ik vond het erg prettig om met haar samen te werken. 

Silvia Oostenbrink, KCS 

Jorinpact werkte succesvol samen met:

Mijn naam is Jorin, aangenaam!

 

Op mijn 22ste werd ik leidinggevende op een klantenservice. Ik gaf plotseling leiding aan mensen die qua leeftijd mijn ouders hadden kunnen zijn. Amper droog achter de oren begon ik mijn avontuur als leidinggevende. Resultaten behalen en mensen beter maken. Dat leek me wel wat. Geen idee waar ik voor tekende en wat er allemaal bij kwam kijken om een goede leidinggevende te zijn. Nu ben ik gepokt en gemazeld en adviseer ik al jaren organisaties bij veranderingen.

Doorzetten!

Ik ben ervan overtuigd dat je je doel altijd kunt bereiken door te sturen op groei. En bij groei hoort doorzettingsvermogen. Vallen resultaten een keer tegen? Dan is het zaak om niet meteen op te geven en alle vertrouwen in je systeem te verliezen. Niet in paniek raken, maar vasthouden aan je strategie. Je moet een systeem zijn fouten laten maken om erachter te komen waar het knelt. Doorzetten dus.

Net even ietsjes anders

Als er een verandering moet plaatsvinden of als er problemen zijn, ben ik in mijn element. Als je team of afdeling zijn targets niet haalt, en je bedrijf is bereid om een andere aanpak te proberen, ben je bij mij aan het juiste adres. Als je medewerkers tegengas kunnen hebben, moet je mij zeker inschakelen. ‘Mijn oude leidinggevende vond het juist heel leuk dat ik het roer soms radicaal omgooide, maar mijn collega’s niet. Die dachten: waarom moet het nou altijd weer anders? Maar mensen gingen er in elk geval altijd van nadenken. Soms had ik gelijk en soms ook niet. Soms bewees ik dat een andere manier gewoon beter was.’

Iedereen is even belangrijk

Hiërarchische structuren, ik moet er niets van hebben. Ik ben mijzelf, en dat ben ik tegenover iedereen, of het nu de directeur of de schoonmaker is. Ik kijk met een open blik naar het hele bedrijf en iedereen die daar werkt. Ik ben toegankelijk, mensen praten makkelijk met mij. Ik wek vertrouwen, en dat vertrouwen is essentieel om knelpunten boven water te krijgen en samen aan een oplossing te kunnen werken. Want samenwerken is essentieel om verandering in gang te zetten.