Ik help jou als interimmanager op locatie impact te maken

 

Haal je niet het resultaat dat je voor ogen had? Heb je het gevoel dat je je oorspronkelijke visie kwijt bent? Problemen met het aansturen van medewerkers? Coaching van een team nodig? Of van één of meer medewerkers?

Dan is het tijd voor Jorinpact!

Wil je weten hoe?

Jouw organisatie naar een hoger level?

Op zoek naar een interim-manager die niet zozeer op de winkel moet passen, maar het lef heeft om problemen aan te pakken en knopen door te hakken? Dan ben je bij Jorinpact aan het juiste adres. Jorinpact analyseert en gaat direct aan de slag om jouw organisatie de boost te geven die nodig is om verder te komen. Handen uit de mouwen!

Jorinpact bij reorganisatie

Gaat er een grote verandering in je organisatie plaatsvinden? Of zijn er problemen omdat er door een vorige manager wanbeleid is gevoerd? Dan is Jorin er om ter plekke het roer over te nemen en de stappen te zetten die nodig zijn om je organisatie niet alleen succesvol door deze periode te loodsen, maar er ook sterker uit te laten komen.

Jorinpact hakt knopen door

Loop je tegen problemen aan die je niet zelf kunt oplossen en heb je iemand nodig die de leiding neemt? Ben je bereid om een andere aanpak te proberen en kun je tegen een beetje tegengas? Dan is Jorin je gedroomde interim-manager. Jorin zorgt voor impact op locatie door meteen de regie te nemen en knopen door te hakken. Zodat je afdeling of bedrijf gauw weer draait zoals jij dat wilt.

Over Jorin

Jorin is bedenker van de BAAS-methode en eigenaar van Jorinpact. Jorinpact maakt zich ruim 6 jaar hard t voor groei in persoonlijk leiderschap bij voornamelijk teamleiders. Ze adviseert bedrijven over leiderschap en maakt te plekke impact.

Daarnaast:

  • Is ze auteur van het boek: Help! Mijn team verzuimt.
  • Sprak ze op het grootste kennisfestival van Nederland.
  • Was ze te gast bij een TV uitzending van RTL Z over ondernemerschap.
  • Gaf ze een inspiratiesessie bij de Klanterservice federatie over het voorkomen van verzuim.
  • Staat ze zelf al 6 jaar met de poten in de klei als interimmanager.
  • Is ze voorzitter van Volleybalvereniging VC058 met rond de 400 leden.
  • Behaalde ze in 2015 haar MBA – entrepreneurship

Ze heeft meer dan 15 jaar ervaring opgedaan als leider bij diverse bedrijven, waar zij afwisselend verantwoordelijk was voor 500 – 1000  FTE. Door haar ervaring is ze schade en schande wijs geworden. Ze herkent waar het fout gaat weet ze snel tot de kern te komen.

Nieuwsgierig?
Of heb je interesse in mijn aanbod?

Neem gerust contact op.
info@jorinpact.nl  |   06 24 21 60 80

OUT OF THE BOX

Jorin denkt out of the box, is creatief, denkt in mogelijkheden en is flexibel in haar aanpak. Jorin is een teamplayer pur sang. Niet voor niets is volleybal haar passie. Samen zorgen voor resultaten, waarbij plezier voorop staat.

Mensen samenbrengen om hun doel te bereiken

De kracht van Jorinpact zit hem in samenwerking. Niet alleen tussen Jorinpact en jouw medewerkers, maar ook tussen die medewerkers onderling. Want om te veranderen is het belangrijk dat iedereen daar achter staat. Jorinpact weet als geen ander mensen samen te brengen om hun gezamenlijke doel te bereiken. Jorinpact is ervan overtuigd dat je mensen in hun kracht moet zetten en fouten moet durven laten maken. Want juist daardoor leren en groeien ze.

Vrijheid en vertrouwen hebben grote impact

Als je mensen in hun waarde laat, als je hun vrijheid en vertrouwen geeft en dingen samen aanpakt, blijkt verandering vanuit hen zelf te komen. En dan is veranderen leuk. In plaats van dat het proces je energie kost, geeft het juist energie. En daar plukt uiteindelijk iedereen de vruchten van.

Dit zeggen mensen die eerder met Jorinpact hebben samengewerkt

Scherp als het moet

Jorin was voor ons een enorme buffer tussen verschillende organisaties waar een gap zat tussen organisatie, communicatie en beweging. Ze heeft een sterk empatisch vermogen, waardoor er bij ons een mooie beweging in gang is gezet. Ze zoekt in alle situaties naar het positieve. Tegelijkertijd blijft ze scherp als het moet.

Ijsbrand van der Molen, Centraal beheer

Ze liet mij nadenken

Jorin gaf mij altijd stof tot nadenken, waardoor ik gericht werken aan zaken die op dat moment speelde en waarin ik mij verder kon ontwikkelen. Ze deed dit op een hele open manier waarin ze mij veel complimenteerde en gerichte handvaten meegaf om mee te stoeien. Jorin is communicatief sterk. Ze liet mij nadenken en stuurde mij op een vertrouwelijke manier aan.

Arjan Punter, Centraal Beheer

“hands on”

Jorin beschikt over de kwaliteit je uit te dagen op de onderwerpen die er voor de organisatie toe doen. Halve antwoorden accepteert ze niet en ze is steeds op zoek naar de “stip op de horizon” i.p.v. de adhocratie van vandaag. Haar aanpak naar mensen is “hands on” en zelf het goede voorbeeld zijn.

Arie Westerhoff, ING

een smaakmaker aan de sprekerstafel

Jorin heeft voor Randstad gesproken op ons klant event met als thema ‘een 8+ klantbeleving, begint bij een 8+ beleving van je eigen medewerker’. Jorin was een smaakmaker aan de sprekerstafel. Met voorbeelden uit haar eigen carrière maakte ze het beeldend en bleven de gasten geboeid. Vanuit Randstad hebben de samenwerking met Jorin heel prettig ervaren, een kundige, professionele spreker. Een belangrijke succesfactor van de dag!

Jesse van Wonderen, Randstad

een waardevolle expertsessie

Jorin heeft een waardevolle expertsessie verzorgd voor de leden van de Klantenservice Federatie. Haar manier van kennis overdragen is zeer toegankelijk en de kennis is direct toepasbaar in de praktijk. De samenwerking met Jorin is uitermate goed verlopen.

Dorien Exalto, Klanten Service Federatie

Ik het prettig om met haar te sparren

Jorin liet ons vrij en ons onze eigen gang gaan. Daarbij stelde ze zeker kritische vragen, waardoor je telkens aan het denken wordt gezet. Verder vond ik het prettig om met haar te sparren. Ook heb ik steeds het gevoel gehad dat ze altijd vierkant achter ons stond. Ze heeft een mooie persoonlijkheid, denkt snel en is flexibel. Ze is een hele goede spreker voor groepen. Ze zorgt voor interactie en houd de aandacht zo vast. Ik vond het erg prettig om met haar samen te werken. 

Silvia Oostenbrink, KCS 

Jorinpact werkte succesvol samen met:

Mijn naam is Jorin Dijkstra

Op mijn 22ste werd ik leidinggevende op een klantenservice. Ik gaf plotseling leiding aan mensen die qua leeftijd mijn ouders hadden kunnen zijn. Amper droog achter de oren begon ik mijn avontuur als leidinggevende. Resultaten behalen en mensen beter maken. Dat leek me wel wat. Geen idee waar ik voor tekende en wat er allemaal bij kwam kijken om een goede leidinggevende te zijn. Inmiddels weet ik dat wel!

Doorzetten!

Ik ben ervan overtuigd dat je je doel altijd kunt bereiken door te sturen op groei. En bij groei hoort doorzettingsvermogen. Vallen resultaten een keer tegen? Dan is het zaak om niet meteen op te geven en alle vertrouwen in je systeem te verliezen. Niet in paniek raken, maar vasthouden aan je strategie. Je moet een systeem zijn fouten laten maken om erachter te komen waar het knelt. Doorzetten dus.

Net even ietsjes anders

Als er een verandering moet plaatsvinden of als er problemen zijn, ben ik in mijn element. Als je team of afdeling zijn targets niet haalt, en je bedrijf is bereid om een andere aanpak te proberen, ben je bij mij aan het juiste adres. Als je medewerkers tegengas kunnen hebben, moet je mij zeker inschakelen. ‘Mijn oude leidinggevende vond het juist heel leuk dat ik het roer soms radicaal omgooide, maar mijn collega’s niet. Die dachten: waarom moet het nou altijd weer anders? Maar mensen gingen er in elk geval altijd van nadenken. Soms had ik gelijk en soms ook niet. Soms bewees ik dat een andere manier gewoon beter was.’

Iedereen is even belangrijk

Hiërarchische structuren, ik moet er niets van hebben. Ik ben mijzelf, en dat ben ik tegenover iedereen, of het nu de directeur of de schoonmaker is. Ik kijk met een open blik naar het hele bedrijf en iedereen die daar werkt. Ik ben toegankelijk, mensen praten makkelijk met mij. Ik wek vertrouwen, en dat vertrouwen is essentieel om knelpunten boven water te krijgen en samen aan een oplossing te kunnen werken. Want samenwerken is essentieel om verandering in gang te zetten.